Gehoorzame Huishond (GHH)

Cursus Gehoorzame Huishond (GHH)

 

Na het volgen van de puppycursus, EG of instroom EG bij onze hondenschool is het mogelijk om de cursus Gehoorzame Huishond te volgen. Onze trainers kijken samen met u welke vervolgcursus het beste bij u en uw hond aansluit.

 

Tijdens de cursus gehoorzame huishond krijgt u als eigenaar handvatten, tips en oefeningen uit de dagelijkse praktijk die komen kijken bij het opvoeden van uw hond. Denk hierbij o.a. aan: wandelen zonder trekken, bezoek ontvangen, leert uw hond niet tegen bezoek aan te springen, dierenartsbezoek, en leert uw hond te komen als u hem roept. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden die tijdens de halfjaarlijkse cursus aan bod komen.

 

Na het volgen van deze cursus heeft u een prachtige basis gelegd om samen met uw gehoorzame huishond nog lang van elkaar te kunnen genieten. De cursus wordt afgesloten met het certificaat Gehoorzame Huishond.

Voor degenen die graag verder willen trainen met hun hond, bestaat de mogelijkheid om na deze cursus de cursus Elementaire Gehoorzaamheid (EG) te volgen, waar naast opvoeding voornamelijk aan training van de hond gewerkt wordt.

 

 

 

 

Informatie

  • Zaterdag
  • Tijdsduur
    60 min
  • Kosten
    € 60,=