Diploma/Certificaat Uitreiking

Gelukkig waren er toch een groot aantal cursisten gekomen en konden we de diploma’s uitreiken en ook voor de eerste keer de certificaten voor de deelname aan onze nieuwe cursussen GHH (gehoorzame huishond) en de cursus S&B (Spel en Balans). Iedereen kreeg ook nog een goodiebag van onze sponsor http://fokkerpetfood.com.

Vanwege de vele regen hebben we helaas de coursing niet door kunnen laten gaan. Heel jammer maar dat wil wel zeggen dat jullie dit nog wel tegoed houden van ons.

Een tijdje geleden heeft een groot deel van onze trainers de cursus EHBO voor honden doorlopen. Ook zij kregen vandaag hun certificaten uitgereikt.

Na afloop werden er nog van alle groepen foto’s gemaakt. Iedereen van harte gefeliciteerd met de diploma’s en certificaten en we wensen jullie heel veel succes bij één van onze vervolgcursussen welke inmiddels weer zijn gestart.

Mocht je vandaag niet in de gelegenheid zijn geweest om je certificaat/diploma af te halen, vraag er dan naar bij je instructeur. Wij zullen ze nog 2 maanden bewaren. Zit je niet meer bij ons op cursus kom dan gerust langs om het af te halen.

Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking Diploma/Certificaat Uitreiking