Diploma-uitreiking april 2019

Op zondag 14 april 2019 werden de diploma’s uitgereikt aan de cursisten die geslaagd waren voor de examens van afgelopen weken.

Onze voorzitter Bert heet iedereen van harte welkom. Fijn dat er zoveel mensen zijn gekomen. Het was een beetje fris maar gelukkig scheen het zonnetje. Aangezien we midden in de stemperiode zitten van de Rabo Clubkascampagne heeft Bert hier nog even aandacht aan geschonken. Het zou fijn zijn als je onze club een warm hart toedraagt om dan ook een stem op ons uit te brengen.

Vervolgens werden de diploma’s uitgereikt van de puppy examens, Elementaire Gehoorzaamheid, Gedrag en Gehoorzaamheid 1 en 2, Basis Behendigheid en Behendigheid 1 en 2. Iedereen kreeg nog een goodybag mee van Fa. Fokker, waarvoor wij http://www.fokkerpetfood.nl hartelijk danken.

Hartelijk gefeliciteerd allemaal en succes met de verdere trainingscarrière van jullie hond!!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om vandaag aanwezig te zijn dan kun je alsnog je diploma en goody bag af komen halen bij ons. Vraag er naar bij een van onze instructeurs. We zullen in ieder geval tot eind mei 2019 alles voor je bewaren.

Hartelijk dank allemaal, fijn dat jullie er waren.

Diploma-uitreiking april 2019 Diploma-uitreiking april 2019 Diploma-uitreiking april 2019 Diploma-uitreiking april 2019 Diploma-uitreiking april 2019 Diploma-uitreiking april 2019