We gaan weer starten met de cursussen !!!!

Beste Cursist,

Hopelijk gaat alles goed met jullie?

Eindelijk is het zover, na bijna 3 maanden stil gelegen te hebben met de lessen vanwege het Corona virus gaan we vanaf zaterdag 6 juni weer starten met onze lessen. Het is een hele puzzel geweest om alle lessen ingedeeld te krijgen zodat ze passen in de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Wij hebben ons best gedaan om alles te laten zoals het was, maar helaas is dat niet altijd haalbaar. Voorheen stonden we wel met 4 groepen tegelijk op het veld, nu nog maar 3 groepen per tijdslot.
Het kan dus zijn dat je op een ander tijdstip les gaat krijgen dan voorheen.
We starten waar we afgelopen maart zijn gestopt. We noemen deze cursus de "tussencursus". Begin oktober starten we gewoon weer met een nieuw seizoen.

Natuurlijk leven wij de regels van het RIVM strikt na en gaan er vanuit dat jullie dat ook doen.

De instructeur waar je de cursus volgde zal contact met je opnemen en je mededelen wanneer jouw les is en in welk vak je les krijgt.
Het zal er de 1e keer best wel een beetje chaotisch zijn, maar wij rekenen op jullie begrip.

Wij vragen jullie:

• Bij aankomst te wachten in vak A, er zijn aanwijzingen naar de diverse vakken en na afloop van de les verlaat je direct het terrein via de achterzijde van het gebouw (zie afbeelding).
  • alléén te komen met de hond, dus geen gezinsleden mee te brengen.
  • bij klachten zoals verkoudheid, benauwdheid en/of koorts, of één van de gezinsleden heeft hier last van, thuis te blijven!
  • géén handen te schudden en de 1,5 meter regel in acht te nemen
  • nieuwe leden kunnen na de les (dus niet vantevoren) wél naar vak A komen (onder het afdak) om hun inschrijfformulier in te leveren.
  • Helaas………….de koffiecorner is gesloten
  • Je mag wel gebruik maken van het toilet, als je ons clubgebouw binnenkomt was je eerst je handen, antibacteriële handzeep / handgel e.d. is aanwezig. Zo blijven deurklinken etc schoon, na gebruik van het toilet was je vanzelfsprekend weer je handen.

Hoop dat het e.e.a. duidelijk is, heb je nog vragen stel ze gerust!

Met vriendelijke groet, team Hondenvereniging De Roedel