Info & Inschrijven cursus

Hartelijk dank voor uw interesse in het volgen van één van onze cursussen.

Vanaf de 2e enting van de pup (leeftijd 9 weken) mag u deelnemen aan onze puppy-cursus, is de hond 4,5 maand of ouder dan kunt u deelnemen in de instromers groep. De begeleider van de pup is minimaal 12 jaar en is onder begeleiding van een volwassene. Gecoupeerde oren en/of staart van de hond is niet toegestaan. Een cursus duurt 6 maanden en start 2x per jaar (eind mrt/begin april en in oktober), tussentijds instromen is mogelijk indien de groepen nog niet vol zitten.

Per week is er 1 lesuur van 45 minuten voor de pups en voor de oudere hond duurt een les 1 uur.

Kosten per cursus bedragen € 60,= en éénmalig inschrijfgeld bedraagt € 10,=

De cursisten zorgen zelf voor de training benodigde materialen en hulpmiddelen op aangeven van de trainer.

Puppy les is op maandagavond en zondagochtend, de groep voor honden ouder dan 4,5 maand traint op de maandagavond en op de zaterdagochtend. U mag uw voorkeur opgeven voor welke dag en wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Echter vol = vol

Puppy cursus tot een leeftijd van 4,5 maand, honden vanaf 4,5 maand kunnen zich aanmelden voor de “instromers” groep.

 

In verband met de huidige lockdown kunnen wij helaas in april 2021 niet starten met de nieuwe cursussen. Wij zijn genoodzaakt om dit door te schuiven naar september 2021. We hopen wel zo spoedig de lessen te kunnen hervatten met de huidige deelnemers, zodat ze op een later tijdstip hun examen kunnen doen. Het e.e.a. is vanzelfsprekend afhankelijk van het verloop van de pandemie. Stay Safe !!

Wij hopen op jullie begrip !!Aanmeldformulier